Najem prazničnega studia

Ste pripravljeni na enkratno praznično doživetje, ki bo očaralo vaše stranke, poslovne partnerje ali ljubljene doma? MOJBOŽIČEK.SI studio vam ponuja izjemno priložnost, da najamete svoj posebni božični kotiček, kjer se boste srečali z najbolj oboževanima prazničnima likoma – Božičkom in Dedkom Mrazom!
 
 
A) Studio s pridihom praznikov – Najemite in oživite svoje vizije!
Naš prijetni studio, velik 3x4 metre, je pravljično okrašen in čaka, da postane vaše osebno snemalno prizorišče. Dve steni studia krasita božično-novoletna kulisa, ki ustvari popolno ozadje za vse vrste prazničnih posnetkov:
  • Zaprite leto z močnim marketinškim sporočilom: Vzemite priložnost in posnemite svoj promocijski video za Facebook, Instagram, YouTube ali TikTok z Božičkom ali Dedkom Mrazom v glavni vlogi.
  • Pošljite personalizirano voščilo: Pripravimo lahko božično-novoletno voščilo po vašem scenariju ali v sodelovanju z vami, ki bo resnično seglo v srce prejemnikov.
  • Nenavaden intervju z Božičkom: Zakaj ne bi za vaše sledilce ali stranke organizirali intervjuja s samim Božičkom ali Dedkom Mrazom? Pustite jim, da izvejo nekaj posebnih prazničnih skrivnosti!
  • Poudarite svoj izdelek: Predstavite svoj decembrski prodajni asortiman v prazničnem slogu.
Najem studia z našim prazničnim junakom se prične že pri 150 € na uro, pri čemer je minimalni najem dve uri. V tem čarobnem paketu je vključeno vse, razen morebitne montaže posnetkov.
B) Pravljični trenutki – Dedek Mraz in Božiček kot pripovedovalca zgodb!
Ali obstaja kaj bolj čarobnega kot pravljica, povedana s strani Božička ali Dedka Mraza? Priskrbite si svoj pravljični video, kjer vaša izbrana praznična ikona oživi zgodbo po vašem izboru.
  • Domača pravljica: Izberite iz naše bogate zakladnice ljudskih in ponarodelih zgodb.
  • Moja srčna želja: Za tiste, ki želite posebno pravljico, bomo posneli zgodbico, ki jo izberete vi. (Pri tem ne pozabite na avtorske pravice.)
  • Edinstvena pravljica: Za popolnoma unikatno doživetje pa vam po vaših smernicah pričaramo pravljico po meri.
Cene za te neponovljive pravljice se začnejo pri 450 €, in vsaka je opremljena z avtorsko glasbo, ki še poudari praznično vzdušje.
Oglejte si primer naše interpretacije pravljice na povezavi.
Prazniki so čas veselja, druženja in čarobnosti. Dodajte svoji blagovni znamki ali prazničnemu voščilu tisto pravo praznično iskrico z MOJBOŽIČEK.SI studiom.
Kontaktirajte nas že danes in začnite pisati svojo praznično zgodbo!

Oddajte povpraševanje