Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pa Dedek Mraz?

Na voljo sta tako Božiček kot Dedek Mraz, za posebne projekte pa tudi Miklavž.

Kaj pomeni personalizacija video sporočila?

Dobri mož v personaliziranem video sporočilu otroka pokliče po imenu, pokaže njegovo fotografijo, pove, kaj vse ve o njem, se z njim "pogovori" in posreduje ostale podatke, ki jih izpolnite v vprašalniku pri naročilu. Po našem mnenju je bistvo vsebina in kvaliteta sporočila ter v poglobljenem personaliziranem nagovoru otroka.

Kdaj je rok za rezervacijo in oddajo materiala?

Za Božičkovo osebno video sporočilo je skrajni rok naročila in oddanega vprašalnika do 21.12 (dostavni rok 23. 12.). Za osebno video sporočilo Dedka Mraza je skrajni rok naročila in oddanega vprašalnika do 27.12 (za dostavo 29. 12). 

Ali lahko naročim za več kot 2 otroka?

Seveda, zaradi ohranjanja čarobnosti doživetja pri majhnih otrocih priporočamo, da naročite video sporočilo tudi za starejše brate ali sestre, ki sicer morda ne verjamejo več v dobre može. Osebno video sporočilo se posname združeno za delo družino. V obrazcu za naročanje lahko izpolnite podatke za maksimalno 5 otrok.  Vse kar morate storiti je, da poleg osebnega video sporočila dokupite še dodatne člane. Za večje število otrok v posnetku in posebne projekte nam pišite na info@mojbozicek.si.

Kako veliko podatkov potrebujete o otroku?

V obrazcu je potrebno posredovati osnovne podatke o otroku (ime, starost, spol, vrtec/šola), fotografijo otroka in najmanj eno vsebinsko polje (posebno sporočilo otroku). Na voljo je še pet dodatnih vsebinskih polj (Kaj ima otrok rad?/ Česar otrok ne mara?/ Pri čem je bil letos posebej uspešen ali priden?/Kaj želite, da vzljubi ali izboljša v naslednjem letu? Življenska modrost). Maksimalno nam lahko pošljete 600 znakov s presledki, kar pomeni približno 150 besed ali dva krajša odstavka.

Kako dolgo je personalizirano video sporočilo?

Za enega otroka približno 3 minute, za vsakega dodatnega otroka v družini pa še dobri 2 minuti več.

Kako prejmem osebno video sporočilo?

Ob distribucijskih dneh (če ste pravočasno oddali vprašalnik), prejmete elektronsko obvestilo s povezavo v oblaku, s katere prenesete video sporočilo in ga shranite na svojo napravo. 

Kako hitro lahko prejmem video sporočilo?

5., 12., 23. ali 29. 12. Odvisno od oddaje izpolnjenega vpršalnika.

Kako se izvede klic v živo?

Ob rezervaciji boste izbrali termin (za klic v živo). Pri klicu v živo boste ob dogovorjenem terminu obiskali prejeto povezavo, na kateri boste opravili klic.

Kdo igra dobre može?

Marko Ujc, Boris Car in Jurij Torkar. Podobo projekta nosi Marko kot glavni Božiček in Dedek Mraz in ima več kot 18 let izkušenj v svoji vlogi. Boris in Jurij pa se z liki srečujeta približno 10 let. Vse tri like dobrih mož spoštujemo in jim posvečamo posebno pozornost, med drugim tudi s kostumi, scenografijo in kakovostjo video produkcije.

Kaj če nisem zadovoljen s posnetkom?

Dobri možje se bodo potrudili za optimalno izkušnjo, tudi če bodo pri tem nekoliko prilagodili vsebino, ki jo vpišete v obrazec. Vsebinskih reklamacij ne sprejemamo. Za tehnične reklamacije (pokvarjeni ali napačno zmontirani posnetki osebnih video sporočil) vrnemo denar v roku 7 dni. Posnetkov ne popravljamo.

Kakšne so tehnične zahteve?

Za klic v živo potrebujete računalnik, tablico ali mobilni telefon s kamero, mikrofonom in slušalkami ali zvočnikom, ter stabilno internetno povezavo (vsaj 4/4 Mbit). Če ste doslej napravo uporabljali za spletne pogovore in konference (Zoom/Skype ipd.) je vaša oprema primerna. V nasprotnem primeru vam predlagamo paket z vnaprej posnetim sporočilom, ki ga lahko prenesete na svojo napravo in si ga ogledate ob primerni priložnosti.

Ali moram namestiti kakšen program?

Za klic v živo potrebujete aplikacijo Zoom. Vnaprej posneto sporočilo lahko predvajate v vseh video predvajalnikih, ki podpirajo format mp4.

Ali prejmem posnetek klica?

Po končanem klicu v živo boste lahko prenesli tudi posnetek, s katerim boste lahko še dolgo obujali spomine na praznične dni ali ga delili s svojimi bližnjimi.

Način plačila

Plačilo je možno s kreditnimi/debetnimi karticami preko ponudnika Stripe in bančno nakazilo.

Ali delate tudi za organizacije (šole, vrtce, ipd…)?

Seveda, pišite nam na info@mojbozicek.si za posebno ponudbo.

 

Kaj se zgodi, če do roka ne izpolnim obrazca za osebno video sporočilo?

Pred iztekom roka, vas bomo opozorili, če vam kljub temu ne uspe, bomo namenili ta denar za dobrodelne posnetke, ki jih bomo, v sodelovanju s humanitarnimi društvi, poslali tistim ki imajo manj možnosti ali pa so kako drugače prikrajšani.

Oddajte povpraševanje